پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ شهریور ۱۳۹۲، ۱۰:۰۱

نوابی در گفتگو با مهر:

ضرورت ایجاد اتحادیه برای آژانس های مسافربری سمیرم/ شورای اسلامی شهر مسئول تعیین نرخ مرجع نیست

ضرورت ایجاد اتحادیه برای آژانس های مسافربری سمیرم/ شورای اسلامی شهر مسئول تعیین نرخ مرجع نیست

سمیرم - خبرگزاری مهر: مسئول امور اصناف اداره صنعت معدن و تجارت شهرستان سمیرم گفت: به منظور ساماندهی فعالیت دفاتر آژانس های مسافربری ایجاد اتحادیه برای دفاتر آژانس شهرستان ضروری است.

ذبیح الله نوابی در گفتگو با مهر اظهار داشت: طبق ماده دو قانون صنفی صدور پروانه کسب از وظایف اتحادیه صنفی است .

وی افزود: در حالیکه مسئولیت دفاتر آژانس مسافربری بر عهده اتحادیه است آژانس های سمیرم اتحادیه ندارند.

وی ادامه داد: بهتر است برای نظم بخشی به فعالیت دفاتر آژانس های مسافرتی و ساماندهی این بخش اتحادیه مربوطه تعریف شود .

نوابی افزود:با این اقدام کارت سوخت، کارت بیمه مجوز و پروانه احداث دفاتر آژانس ساماندهی و قانونمند می شود .

وی با اشاره به مصوبه مجلس شورای اسلامی درباره صدور پروانه کسب از طریق فرمانداری شهرستان سمیرم خواست تا در این رابطه با مجمع امور صنفی و اداره صنعت معدن و تجارت همکاری کند .

مسئول امور اصناف اداره صنعت معدن و تجارت شهرستان سمیرم از افزایش حق عضویت متقاضیان پروانه کسب طبق مصوبه استانی خبر داد و گفت: بر اساس این مصوبه سقف ورودی متقاضیان تا اطلاع ثانوی از 400 هزار تومان به 500 هزار تومان افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه در شهرستان سمیرم 25 اتحادیه و 3600 واحد صنفی فعالیت می کنند، گفت: ضوابط اجرائی برای هر اتحادیه متفاوت است .

نوابی ادامه داد: تعریف آئین نامه داخلی برای اصناف شهرستان سمیرم تقویت مدیریت شهری را در پی دارد .

وی با اشاره به در خواست صنف لوله کشان مبنی بر افزایش قیمت کالا گفت: تا اطلاع ثانونی هیچگونه افزایشی در قیمت کالا نخواهیم داشت.

کد خبر 2122109

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha